Menu

Wildavond  20 en 21 november

Salade \ Gerookte gans \ Rode Kool \ Soja
***
Wildbouillon met garnituur
***
Jachtschotel \ Rode kool \ Aardappelpuree \ Stoofpeertje
***
Herfstdessert

37,50





Stel zelf uw driegangenmenu samen van de voor-, hoofd – en nagerechten

Menuprijs 3-gangen € 40,00

Indien u een gang los bestelt zijn de kosten

Voorgerecht: € 11,50

Hoofdgerecht: € 25,00

Nagerecht: € 9,50


Of laat u verrassen door een

“Surprisemenu”

Bestaande uit 3 gangen € 37,00 of 4 gangen € 43,50

(natuurlijk kunt u aangeven wat u niet lust of mag)


VOORGERECHTEN
 

Soep | Van de dag | Wisselend  

Risotto | Gerookte salami | Zongedroogde tomaat | Parmezaanse kaas  

Schelvis | Gepekeld | Aardappelsalade | Peterselie

Rib fingers | Stoombroodje | Kimchi | Zoetzuur | Sriracha mayonaise

Salade niçoise | Tonijn | Haricots verts | Tomaat | Ei 

Stapelaar | Gekarameliseerde peer | Tête de Moine kaas | Vega

 

HOOFDGERECHTEN
 

Vis van de dag | Bijpassende saus

Flat iron steak | Biefstuk | Green-egg | Salsa romesco

Duo van brasvarken | Medaillon | Stoofpotje | Lamlentig bier

Wilde* eend | Filet| Boutje | Groene Hart | Jus van braam

Marokkaanse tajine | Kikkererwten | Bloemkool | Vega

Kalf | Entrecote | Saus van cognac | + 2,50

 

DESSERT
 

Red velvet cake | Witte chocolade | Pistacheroomijs

Slof | Seizoensfruit | Crème Suisse | Passievruchtsorbet-ijs

Kaas | Groene Hart | Chutney | Noten | + 3,00
tip: glas oude port vanaf  9,25

Cheesecake | Vanille | Bastogne | Aardbeiensorbet-ijs

Tiramisu | Klassieker | Mascarpone | Lange vingers