Menu

WEGENS VAKANTIE GESLOTEN T/M 1 APRIL


 

Stel zelf uw driegangenmenu samen van de voor-, hoofd – en nagerechten

Menuprijs 3-gangen € 41,50

Indien u een gang los bestelt zijn de kosten

Voorgerecht:   € 12,00

Hoofdgerecht: € 25,00

Nagerecht:      € 10,00


Of laat u verrassen door een

“Surprisemenu”

Bestaande uit 3 gangen € 38,50 of 4 gangen € 45,00

(natuurlijk kunt u aangeven wat u niet lust of mag)


VOORGERECHTEN
 

Mosselen | Gebakken | Knoflook roomsaus | Crostini 

Soep | Van de dag | Wisselend   

Carpaccio | Gerookte runder ribeye | Bloemkool piccalilly

Gravad lax | Zalm | Biet | Geitenkaas 

Tortelloni | Spinazie | Ricotta | 'Nduja schuim (kan vega)

Salade | Arcadia blauw | Vijg | Appel | Balsamico (vega)

 

HOOFDGERECHTEN
 

Lamsduo | Rumpsteak | Merguez worstje | Jus van rozemarijn

Vis van de dag | Bijpassende saus 

Maiskipfilet suprème | Ras el Hanout | Saus van sinaasappel

Flat iron steak  | Biefstuk  | Green-egg | Rode wijnjus (+1,50)

Brasvarken | Procureur | Char siu | Langzaam gegaard | Afgelakt

Chili sin carne | Mexicaans | Vegan gehakt 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet, aardappelen, salade.
Extra portie: klein + 2,50 of groot +4,00

 

DESSERT
 

Crema Catalana | Sinaasappel | Kaneel roomijs

Kaas | Groene Hart | Chutney | Noten | + 3,00
tip: glas oude port vanaf  10,25

Brownie | Pure chocolade | Kersen | Skyr tonkabonen roomijs

Panna cotta | Karnemelk | Bosvruchten sorbetijs | Frambozen espuma 

Cheesecake| Speculoos | Koffie roomijs