Menu
Wildavond 20 en 21 november
Salade \ Gerookte gans \ Rode Kool \ Soja
***
Wildbouillon met garnituur
***
Jachtschotel \ Rode kool \ Aardappelpuree \ Stoofpeertje
***
Herfstdessert
37,50
Stel zelf uw driegangenmenu samen van de voor-, hoofd – en nagerechten
Menuprijs 3-gangen € 40,00
Indien u een gang los bestelt zijn de kosten
Voorgerecht: € 11,50
Hoofdgerecht: € 25,00
Nagerecht: € 9,50
Of laat u verrassen door een
“Surprisemenu”
Bestaande uit 3 gangen € 37,00 of 4 gangen € 43,50
(natuurlijk kunt u aangeven wat u niet lust of mag)
VOORGERECHTEN
Soep | Van de dag | Wisselend
Risotto | Gerookte salami | Zongedroogde tomaat | Parmezaanse kaas
Schelvis | Gepekeld | Aardappelsalade | Peterselie
Rib fingers | Stoombroodje | Kimchi | Zoetzuur | Sriracha mayonaise
Salade niçoise | Tonijn | Haricots verts | Tomaat | Ei
Stapelaar | Gekarameliseerde peer | Tête de Moine kaas | Vega
HOOFDGERECHTEN
Vis van de dag | Bijpassende saus
Flat iron steak | Biefstuk | Green-egg | Salsa romesco
Duo van brasvarken | Medaillon | Stoofpotje | Lamlentig bier
Wilde* eend | Filet| Boutje | Groene Hart | Jus van braam
Marokkaanse tajine | Kikkererwten | Bloemkool | Vega
Kalf | Entrecote | Saus van cognac | + 2,50
DESSERT
Red velvet cake | Witte chocolade | Pistacheroomijs
Slof | Seizoensfruit | Crème Suisse | Passievruchtsorbet-ijs
Kaas | Groene Hart | Chutney | Noten | + 3,00
tip: glas oude port vanaf 9,25
Cheesecake | Vanille | Bastogne | Aardbeiensorbet-ijs
Tiramisu | Klassieker | Mascarpone | Lange vingers